Setmana del 4 al 8 de maig


Aquesta setmana ha estat igual que qualsevol altra, menys per una cosa: el dimarts va venir el grup de vent de l’escola municipal de música de Pineda de Mar a tocar. Estava format per un pianista, el bateria Genís, un saxo (en Pau), el clarinet (en Xavier) i dues trompetes, una que era tocada per un alumne, en Jan, i l’altra pel professor.
Van tocar molt bé, des de cançons romàntiques a cançons una mica més mogudetes.
Conclusió: el dimarts va ser un dia molt divertit.

Xènia S.


El dijous 7 de maig vam fer una sortida optativa al teatre Romea de Barcelona. Era una sortida per pares, alumnes i professors. Vam anar a veure Terra baixa, d’Àngel Guimerà.

Al principi a tothom li feia una mica de mandra: Ara hem d’anar a Barcelona? I tornar tard? I a sobre demà examen de mates! (és que els professors no s’estan de res...) Però després ja ens vam anar entusiasmant. Això d’estar junts fora d’horari escolar prova.
Abans d’entrar, vam menjar un entrepà que ens servia de sopar i un cop dins el teatre, nens a una banda, profes a l’altra i pares al davant. Així, tothom content.
A l’obra hi sortien actors que coneixíem: En Joel Joan, l’Ousmane de Ventdelplà i gent del Cor de la Ciutat.
Anava d’un engany amorós. Un home (en Sebastià) té una amant (la Marta), i per poder estar amb ella, la casa amb un dels seus pagesos (en Manelic). El problema és que en Manelic (que no sap que en Sebastià i la Marta són amants) s’enamora de la Marta i la Marta d’en Manelic.
De com acaba l’obra, només us diré que en Manelic mata el llop.
La tornada tampoc va estar gens malament, com que la Montse no ens deixava estudiar, no vam tenir més remei que divertir-nos al màxim.
La conclusió d’aquesta sortida és que ha sigut fantàstica i que l’any que ve, tornem-hi!

Anna S.